Κρατήσεις

Καλωσήλθατε

Η Σαντορίνη, το πιο διάσημο νησί του Αιγαίου, ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων λόγω της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας της. Η μορφολογία αυτή έχει σχηματιστεί λόγω του ηφαιστείου, που παραμένει σήμερα ενεργό αλλά κοιμώμενο.

Η Μεσαριά είναι ένα όμορφο χωριό στο κέντρο του νησιού, μόλις 3 χλμ από τα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Ξεχωρίζει για την υπέροχη αρχιτεκτονική του που συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ με Νεοκλασσικά στοιχεία. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια της Μεσαριάς και δείτε τα ασπροβαμμένα σπίτια με τους ολάνθιστους κήπους. Το χωριό μας είναι περιτριγυρισμένο από αμπελώνες, δημιουργώντας έτσι ένα καταπληκτικό περιβάλλον. Η Μεσαριά αποτελεί ένα βολικό μέρος για τη διαμονή σας καθώς διαθέτει τακτική λεωφορειακή σύνδεση με τα Φηρά και όλους τους άλλους τουριστικούς προορισμούς στην Σαντορίνη,
Στο κέντρο της Μεσαριάς, θα βρείτε το Ξενοδοχείο Anny.

Το Ξενοδοχείο Anny βρίσκεται μόλις 1 χλμ από το αεροδρόμιο, 3 χλμ από τα Φηρά (την πρωτεύουσα του νησιού) και 5 χλμ από το λιμάνι του Αθηνιού. Η κοντινότερη παραλία απέχει μόλις 3 χλμ από το ξενοδοχείο μας.

Όλοι εμείς στο Ξενοδοχείο Anny σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή και εγγυόμαστε πως θα ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας για άνετες και απολαυστικές διακοπές στη Σαντορίνη.

Μεσαριά, Σαντορίνη
@: annysantorini@yahoo.com